Even voorstellen…

Hi!

Ik ben Nikita Timmerman, mama van drie mooie meisjes en sinds 2009 samen met Stefan de man van mijn dromen niet alleen omdat hij zo knap is maar ook omdat hij die man is die gewoon even vraagt hoe het met je gaat als je slecht nieuws hebt gehad bijvoorbeeld of gewoon even gezellig kletst over hoe je dag is geweest tijdens het avond eten. Ook gewoon een keer zegt uit het niets dat hij van mij houdt. Liefde!

Even over mijzelf, ik werk 32 uur per week in mijn salon Amazinglooks waar ik door de jaren heen met hart en ziel hard voor geknokt hebt en waar ik mega trost op ben. Daarnaast werk ik 28 uur per week als influencer, het maken van mooie content is echt een passie geworden. Het vergt heel veel tijd maar je krijgt er ook zoveel moois voor terug. Het liefste zou ik beauty contents maken maar ik blijf erbij dat die branche het moeilijkste is om mensen te bereiken. Vele vinden de huid niet belangrijk genoeg.

Reclame maken voor facials en facial producten kan eigenlijk niet via social media. Ik heb heel vaak een klant in mijn stoel liggen die van alles gebruikt uit een winkel (zelf gekocht en zelf uitgezocht zonder advies) wat dan helemaal niet bij de huid van de persoon past. Ze hebben geen idee wat voor huidtype ze hebben en denken wel een idee te hebben maar je kan er zo naast zitten en dus het verkeerde gebruiken. Een droge huid is niet altijd een huid die vochtarm is het kan ook schilfers hebben door acne. Advies op maat krijg je dan ook altijd het beste in de salon zelf van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Waar ik ook heel graag content over maak is beauty van binnenuit. Dat is een hele brede branche, je hebt voeding, supplementen, drankjes maar ook oliΓ«n kunnen de beauty van binnenuit helpen. Meer hierover vertel ik dus graag in mijn posts op instagram.

https://instagram.com/momwith3daughters

Heb jij een leuke zaak of een mooi product en wil jij met mij samenwerken op welke manier dan ook neem dan contact met mij op wellicht komen wij tot een mooie samenwerking. Ik schrijf ook leuke blogs op MamaPlaats een mooi platform waar vele onderwerpen de revue passeren.

https://www.mamaplaats.nl/profiel/momwith3daughters/225899