ABC RESTAURANT VELP

Ben jij ooit uit eten geweest in een restaurant waar ook de kinderen onbezorgd kunnen rondlopen om lekker te kiezen wat ze zelf willen eten en ook nog heerlijk vermaak kunnen vinden in een In en Outdoor speeltuin?

Het bestaat! En wij zijn er geweest… Benieuwd geworden? Lees snel verder.

In Velp een plaatsje dichtbij Uden waar wij wonen is een restaurant waar er echt voor ieder wat wils te vinden is wat betreft eten en drinken. Het is een fantastisch concept vind ik persoonlijk. Het is een soort mall met allemaal verschillende eettentjes onder een dak. Er zit een Mexicaan, een Chinees, een Pannenkoekenhuis, een Snackbar, een Sushibar, een Visscherie en een Toetjesbar. Ook is een drankbar waar ook werkelijk van alles te kiezen is wat betreft non alcoholische en alcoholische drankjes. Ook milkshakes en slushpuppies behoren tot de keuze. Bij de Chinees kun je ook heerlijk eten laten wokken. Echt een aanrader! De keuze is echt reuze. Bij de Toetjesbar kun je kiezen uit heerlijk vers fruit, cup cakes, donuts en nog veel meer lekkers. Ook kan je er lekker een hoorntje ijs tappen met echt mega veel keuze aan toppings.

Kinderen snel uitgegeten en raken verveeld aan tafel.

Dat de kinderen snel uitgegeten zijn is niks nieuws, maar dat ze daar iets op bedacht hebben bij het ABC restaurant is iets waar ik wel echt warm voor loop. Dat wij ouders vaak aan een koud geworden bord met eten zitten is ook niks nieuws hoop ik. Bij dit restaurant kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de prachtige speelgelegenheid zowel binnen als buiten. En ook nog eens voor alle leeftijden. Er is werkelijk overal aan gedacht. En zo genieten de ouders dus lekker van een een nog warm gerecht op hun bord. Er ging een wereld voor mij open deze avond.

Zijn de kindere helemaal fan geworden?

Ben je nou na al dit lekkers en al dat spelen nog niet compleet dan is er bij het weggaan nog een heel leuk tof winkeltje waar je allemaal leuke spulletjes kan kopen om deze fantastische belevenis compleet te maken met een mooi souvenirtje voor thuis. Neem ook nog een lekker snoepje mee naar huis, ook daar is de keuze weer reuze! En heb je na het lezen van mijn uitgebreide review nog geen totaal plaatje voor je? Bekijk dan mijn reel op Instagram of TikTok of bekijk de video op mijn YouTube kanaal.

Reserveren? Plan hier jouw uitje naar het ABC Restaurant.

Linkje om te reserveren

EETSMAKELIJK ALVAST!

ABC Restaurant Velp

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: