Nail trend Autumn 2022

Welke trends zijn er dit najaar op gebied van nagels? Ik als beauty styliste in mijn beauty salon wil hier natuurlijk alles van weten. Wil jij dat ook? Lees dan snel even verder!

Als het om nagels gaat spelen voor en najaar altijd een belangrijke rol. In het voorjaar worden de felle zonnige kleuren vaak een trend. In het najaar komen de wat donkere kleuren vaak terug. Dit najaar staan er weer mooie kleuren op de agenda. En daar neem ik jullie graag in mee.

Welke kleuren?

Donker paars en Khaki groen worden de nieuwe trend van het najaar. Het moet je ding zijn natuurlijk. Het kijkt wel heel chique. Natuurlijk kan je die kleuren ook subtiel maken door voor een french randje in de kleur te kiezen. Of de natural nail kleur met een design van donker paars of smaragd groen.

Subtiel

Voor ieder wat wils.

Ook de glazed donut nail word een groot succes. En natural kleur met een glans laag erover heen die oogt als glasparels. Écht mijn favoriet! Kijkt ook geel chique en past overal bij. En natuurlijk mag de french manicure ook weer. Lekker basic.

French Manicure

De glitters mogen niet ontbreken.

Natuurlijk kan er geen seizoen voorbij gaan zonder glitters. Ook dit najaar mag het weer lekker glitteren op de nagels. Subtiel natuurlijk. Ook metallic is een must voor de nagel salons. Helemaal leuk voor de feestdagen natuurlijk!

Metallic natural nail

Klassiek rood!

Natuurlijk last but not least… De rode klassieker mag niet ontbreken. Rood kan altijd! Dat zeg ik altijd tegen mijn klanten. Rood kan overal bij en is altijd chique en verzorgt. Ik ben fan!

Klassiek rood

Nu zijn jullie weer op de hoogte van alle trends. Voor welke variant ga jij?

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: