Speelgoed tip!

Uhm ik hoor je denken. Die muts heeft een speelgoed tip. Kom maar door… Maar niet heus! Wij hebben genoeg troep. Herken jullie helemaal! Wij hebben ook genoeg troep. Echter hebben we nu toch iets moois in huis gehaald wat ook nog eens ontwikkelingsfuncties heeft voor onze kinderen.

De ballenbak.

Dat klinkt gek he! Ik weet het… Het is wel echt zo en dat ga ik jullie natuurlijk helemaal uitleggen. Waar heb ik het over? Ik heb het over een ballenbak. Een ballenbak blijkt namelijk meerdere plus punten te hebben. De belangrijkste is natuurlijk het plezier dat onze kindjes ervan hebben. Vroeger… Hadden ze ballenbakken bij de Mac. FAN-TAS-TISCH vond ik het! Toen ik aan kinderen begon was dat ook mijn droom! Lekker met de kiddos Mac eten en ze dan loslaten in de ballenbak. Zelf ook nog even rustig kunnen zitten. Ik mis die plekken waar kinderen kunnen spelen bij het eten. Moeten ze op veel meer plekken organiseren. Echt leuk! En fijn…

Back to the ballenbak.

Terug te komen op de ballenbak. Tegenwoordig hebben mensen hem thuis. Je hoeft echt geen villa te hebben voor een ballenbak in huis want je hebt ze in allerlei verschillende maten dus er past er altijd wel één bij jouw in huis. GEGARANDEERD succes! Maakt niet uit welke leeftijd de kinderen hebben ze springen hier van alle leeftijden meteen de ballenbak in. Daarna een spelletje wie als eerste de meeste ballen terug in de bak heeft gegooid krijgt een snoepje en alles is weer spik en span. Niet moeilijker maken dan het is.

Dolle pret in de ballenbak! ⚪️🟤

Waarom heeft een ballenbak ontwikkelingsfuncties?

Vroeger werd een ballenbak gebruikt bij kinderen met een beperking. Ik herinner mij ook dat er bij ons altijd een mevrouw in huis kwam voor Eva en ik kan mij even niet meer herinneren wat haar beroep precies was maar ze nam altijd snoezel spullen mee. Spullen die de ontwikkeling van kinderen triggert. Ze had ook een bal bij zo groot als een ballenbak bal en daar mocht Yara dan mee spelen samen met Eva. Dan legde Yara de bal bij Eva in haar handen om te voelen. Dat vond ze fantastisch en daar ontspannende ze enorm van. Een ballenbak werkt goed op de motoriek van kindjes. Door in de ballenbak te stappen ervaren ze veel prikkels je voelt het over je gehele lichaam. Het geeft ook een ontspannen gevoel al die ballen om je heen. Ook de kleuren geven prikkels en maakt het interessant. Onze kinderen kunnen er echt uren vermaak van beleven.

Waar koop je zo’n leuke ballenbak?

Wij hebben onze ballenbak van ballenbakje.nl Een website met héél veel verschillende soorten ballen. Ook hebben ze een ruim assortiment aan kleuren van de ballen. En via de link ontvang je ook nog eens 10% korting op je gehele bestelling. Laat mij even weten wat jullie vinden van de ballenbak. En heb je er nog geen in huis? De ballenbak van ballenbakje.nl zijn van hele goede kwaliteit. De rand klapt niet meteen om als je er in gaat zitten en de ballen zijn niet indrukbaar dus die blijven heel mooi!

Veel speelplezier allemaal! 😘

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: