Keuken verbouwen

Een aantal maanden geleden of zeg gerust enkele jaren zijn wij bezig geweest met het onderwerp verbouwen. Ook het onderwerp verhuizen is hier natuurlijk aan bod geweest. Ik hoef jullie niet te vertellen waarom dit het niet geworden is. Iets met bizarre huizenmarkt. Leuk voor als je wilt verkopen en niks meer terug gaat kopen. Dat is geen optie dus wij gingen verbouwen.

De Oude keuken

Na een paar goede maanden was eindelijk onze hypotheek rond. Wij sloten onze huidige hypotheek over naar een nieuwe hypotheek. Betaalde een boete en namen een bouwdepot. Van dat bouwdepot besloten wij ons hele huis te verbouwen. Ik neem jullie vandaag mee in de verbouwing van de keuken.

De voorbereiding

Voordat de hypotheek rond was zhttps://www.keukenconcurrent.nl/persoonlijke-afspraak-keukenadvies/aten wij al bij de Keukenconcurrent aan tafel. Al 2 keer eerder had ik hier een keuken gekocht. Een met iemand anders en een met Stefan. Toen wij hier kwamen wonen in 2012 kochten wij onze keuken ook al bij de Keukenconcurrent. Geen samenwerking overigens wij hebben deze keuken zelf betaald en ik ben gewoon zeer te spreken over deze zaak. Ook drie keer Ekkersrijt geweest bij de Keukenconcurrent. Samen aan tafel al je ideeën uitspreken en je wensen durven aangeven. Aan het eind van de rit kunnen we altijd nog aanpassen als het totaalbedrag niet bij ons past.

Oude keuken eruit

Mooie keuken uitgekozen

Na een goed uur waren wij eruit en liepen we nog een rondje door de zaak om alles uit te kiezen aan materialen en apparaten. Waar ik ontzettend blij mee ben is de kookplaat van Bora. Echt een top apparaat met een fantastische afzuiger in de plaat. Geen kooklucht meer in huis. Ik ben fan! De wasbak, kraan en handgrepen kochten wij apart. Die waren niet onze keus bij de keukenzaak. De spoelbak kocht ik bij bol.com de kraan bij Gamma en de handgrepen bij een online zaakje met allemaal soorten handgrepen.

Eindresultaat

Ik was zo benieuwd hoe het eindresultaat zou zijn. Wij hebben geen 3D tekening gehad dus de complete keuken was nog een verassing. Toen ze op een zaterdag in januari de keuken kwamen zetten moest ik zelf werken. In de middag kwam ik thuis en toen stond de keuken al. Helemaal gaaf! Precies zoals ik voor ogen had in gedachten. Ontzettend blij met de kleur. Lekker licht dat maakt de ruimte groter voor het oog en ik vind ruimte zo fijn. De keuken ging ook van het midden van de woning naar de achterkant van de woning. Als het straks lekker weer is en de schuifpui open kan heb je meteen het gevoel dat je buiten bent. Dat lijkt mij echt heerlijk

Eindresultaat

Next blog: De badkamer

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: