Outfit C&A

Op Instagram posten ik vanochtend een foto van mijn nieuw gekochte outfit van C&A in mijn story en kreeg heel veel vraag om een linkje van de kleding dus ik dacht ik maar een shopblogje voor jullie. Ik heb af en toe dat iedereen hier in huis precies niks meer heeft wat past (of dat echt zo is laten we maar even achterwegen). Dan wil ik ook gewoon voor een normaal prijsje opzoek naar wat nieuwe items voor iedereen. Nu had Nora geen broekjes meer die fatsoenlijk paste en matchte bij haar shirts (niet geheel onbelangrijk). Yara had geen shirtjes en maillots meer. En ik zelf had geen fatsoenlijke broek meer voor dit weer. Daarmee bedoel ik dat ik veel flare broeken heb maar ik ben net te klein dus die hangen op de grond en met die regen werkt dat niet zo goed.

Dit keer shopte ik bij H&M en ook bij C&A die laatste hebben echt hele toffe dingen voor de kinderen met hele gezellige prijsjes. Dus dat het outfitje maar 1 seizoen mee gaat vind ik dan ook niet zo erg. Ik kocht voor Nora een toffe thermo legging en een paar rompers die wél paste (heb alleen nog maar 74/80 en ze gaat toch echt naar maatje 86 toe).

Rompers € 14,99 & Thermolegging € 5,99

Voor Yara kocht ik wat hemdjes want daar is het inmiddels toch echt het weer voor. Én een lekkere coltrui want Yara is lekker van de truien en flare broeken. Zit fijn mam! Dikke prima.

Coltrui € 14,99 & Hemdjes € 8,99

Ik ging voor een mooie jeans maar het werd ook een truitje met een colletje en een lang vest lekker voor eroverheen heerlijk zacht en warm. Outfit in een keer compleet. En de stofjes zijn heerlijk, de pasvorm is perfect en de maten komen helemaal overeen met wat ik altijd heb. Iedereen wat nieuws voor maar € 109,93 helemaal fijn dat de prijs ook lekker mee werkt. Tip van flip op de zaterdag avond.

Jeans € 24,99, Coltruitje € 9,99
& Lang vest € 29,99

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: