Boodschappen bij Crisp

Hoe leuk is het dat je weer boodschappen mag gaan doen met een verplichte kar en een mondkap op je murf! Juist helemaal niet leuk inderdaad. Daarom heb ik nu een toffe tip voor je!

Bij Crisp kun je alle boodschappen doen die je in een gewone supermarkt ook kunt doen maar dan allemaal eerlijke biologische producten! Lekker vers en hele goede kwaliteit. Goede eerlijke smaken en het ziet er allemaal heerlijk uit.

Alles wordt netjes verpakt en komt helemaal heel aan zonder deuken of kapotte verpakkingen. Je kunt heel gemakkelijk zelf een dag en tijd van levering aanvinken maar het aller fijnste is dat het zelfs de volgende dag al in huis is! Echt mega ideaal zeker als je niks in huis hebt en even snel boodschappen nodig hebt.

Met deze link ontvang je € 15 korting op je eerste bestelling. Ik weet zeker dat jij net zo fan gaat worden als ik van Crisp! En nog even een super leuke tip, in iedere bestelling zit een toffe vaderdagtip echt heel erg leuk en origineel!

https://crisp.nl/code/momwith3daughters

Laat jij mij weten wat jou mening is over Crisp? Dat zou ik wel super leuk vinden. Eetsmakelijk alvast!

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: