De gouden tip voor gladde benen!

Het is heerlijk weer en dat blijft het de hele week dus hier komt mijn gouden tip voor gladde benen met dit weer!

Hebben jullie die weer berichten gezien voor deze week? Dat is toch bizar van -15 naar 19 graden in één week tijd. Mij hoor je zeker niet klagen want ik hou ontzettend van de zon en warmte. Lekker blote benen weer!

Zijn jouw benen ready voor de zon?

Nou die van mij echt niet haha, eigenlijk nooit door de vele ontstekingen zijn mijn benen een soort van afgestorven dus die kijken altijd lekker zwart. Aan de ene kant fijn zou je denken, hoeven ze niet meer te bruinen haha…

De tip van flip!

Maar ook mijn benen zijn nog enigszins te redden hoor met een spray tannetje erop egaliseert het een inimini beetje. Het allerbelangrijkste vind ik dat ze lekker glad zijn en dat je daarvoor een lekker scherp mesje nodig hebt weten wij allemaal wel natuurlijk.

Geen stress..

Het begint natuurlijk met een mesje in huis hebben… En altijd als het mooi weer begint te worden hebben we niks in huis uiteraard. Shave’m heeft daarvoor de oplossing! En ik ga jullie vertellen wat dat is. Op de website van Shave’m kun je een proefset vlijmscherpe mesjes bestellen voor maar liefst € 3,95 (geen geld!). Je kunt daarna voor € 2,50 per mes een soort van abonnement nemen, dat betekent dat je altijd mesjes in huis hebt. Ze passen door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn voor de levering.

“Voor altijd gladde benen”

Scheren met Shave’m maakt je benen heerlijk glad, ready for summer!

Vlijmscherp

De messen zijn vlijmscherp maar er zit een heel fijn randje omheen waardoor je eigenlijk niet jezelf kunt bezeren. Vlijmscherpe mesjes zijn wel super fijn voor extra gladde benen. Ik ga niet zeggen langer gladde benen want op de haar groei hebben de mesjes natuurlijk geen invloed. Maar door de frequente verzending vanuit Shave’m die je zelf kunt bepalen en die je zelf kunt aangeven op de website heb je dus wel altijd vlijmscherpe mesjes in huis.

Voor mannen én vrouwen

Wat maakt deze mesjes nog meer bijzonder? Deze mesjes kunnen zowel jij als je man gebruiken! Dat zijn nog eens fijne berichten hé. En ja dan moet je eerst even 2 houders bestellen 2 keer € 3,95 is nog steeds geen geld. Sommige mannen hebben vaak ingegroeide baardharen na het scheren maar daar heeft Stefan de mesjes op getest en hij heeft geen last meer van ingegroeide baardharen.

Het gemak!

Heb je een abonnement afgesloten maar heb je even genoeg mesjes in huis dan zet je heel gemakkelijk je abonnement op pauze. Makkelijker kunnen ze het niet maken en voor dit bedrag kun je dit zeker niet laten. Ik heb eigenlijk nog geen nadelen gevonden en voor € 3,95 heb je al een proefpakketje in huis dus ik zeg “dat is het proberen zeker waard”.

Laten jullie mij even weten wat jullie ervan vinden, of jullie net zo enthousiast zijn als ik?

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: