Mooby Foto App

Vandaag neem ik jullie mee in iets leuks, even geen corona of andere gekkigheid maar gewoon je mooiste herinneringen doorbladeren en een collega app gebruiken.

De mooby foto app is echt super leuk, je kunt er meer mee dan alleen albums afdrukken. Als je de app gedownload hebt kan je je eigen gezin samenstellen. Waarom doe je dit? Je kunt namelijk per kind foto’s in die mapjes bewaren maar ook leuke uitspraken, of mooie herinneringen en de mooiste foto’s natuurlijk.

Je gezin samenstellen

Wat ik nou zo fijn vindt aan deze app? Je kent het wel als je ooit een fotoalbum maakt ergens. Dan ben je aan het editten en dan doet het niet wat jij wilt. Net die ene foto in het groot of net dat ene randje eromheen etc. Ik wordt daar altijd bloed nerveus van haha.

De Mooby app heeft dit niet gelukkig en daarom wordt ik zo vrolijk van deze app het is echt helemaal voor mij gemaakt lijkt wel! En al die leuke uitspraken van je kindjes zet je er makkelijk en snel in bij het juiste kind. En als je nou je album aan het maken bent kan je die leuke uitspraken invoegen bij de foto’s in je album als stukje tekst in je album!

Leuke momenten vast leggen

3 hoeraatjes dus voor deze app! Ik ben fan! En ik wil jou ook fan maken dus heb ik iets leuks om het de eerste keer te proberen, een korting van 20% op je bestelling t/m 16 februari 2021 met de code: Nikita20% hoe tof is dat! Heel veel plezier met deze top app, hopelijk hebben jullie er net zoveel plezier van als ik!

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: