Bingo 31 januari 13:30 uur

Een gezellige bingo middag gewoon op je eigen bank in de huiskamer.

Op zondag 31 januari is een leuke bingo met mega mooie prijzen via livestream op mijn IG account Momwith3daughters Volg mijn account om alles te weten te komen over de bingo, welke shops er mee doen en welke prijzen er te winnen zijn. Er zijn ook zeker prijzen te winnen voor de mama’s zelf 😉

Je koopt al een kaartje voor € 15 waar je 4 rondes mee kunt spelen. Je kunt meerdere kaarten kopen dan heb je meer winkans. Koop je bingo kaartje(s) hier.

Wat ook leuk is om te weten dat wij Lucky Shot kaarten hebben die je kunt kopen voor € 5. Tussen de bingo door trekken wij lootjes waarbij er mooie prijzen verloot worden. Koop je Lucky Shot kaartje(s) hier.

De uitleg van de bingo: Als je bingo kaarten gekocht hebt, ontvang je deze via de mail welke je zelf dient uit te printen (eenmalig) koop je meerdere bingo kaarten dien je ze allemaal eenmalig uit te printen. De Lucky Shot lootjes gaan op naam en daar kunnen wij ook zien wie er de winnaar is. Noteer wel even je eigen nummers zodat je ook zelf kunt zien dat je prijs hebt.

De bingo vind plaats via livestream. Op de middag zelf komt er een link in mijn bio waar je op kunt klikken om de bingo live te volgen. De instructies als je bingo hebt volgen in de livestream op de middag van de bingo.

Benieuwd welke shops er mee doen en welke prijzen je kunt winnen? Volg mijn IG account en volg het nieuws over de bingo!

Tot 31 januari! 🍀

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: