Hoe zie jij jezelf?

Het leed dat make up heet is mijn beste vriend! Niet dat ik niet blij ben met mijn eigen ik maar een make upje vind ik wel fijn 😉

Zeker mijn wenkbrauwen kunnen niet zonder een make upje.

Het is natuurlijk helemaal up to you wat je wel en niet aan jezelf wilt doen laat ik dat even voorop stellen. Persoonlijk vind ik mijzelf niet bepaald fris ogen zonder make upje ik lijk niet alleen ziek ik voel me dan ook ziek en niet fit. Zit natuurlijk gewoon tussen mijn oren maar goed dat maakt verder niks uit.

Elke ochtend sta ik dus met mijn blote billen look op en dat is prima want zonder make up slaap ik veel fijner maar het natuurlijk ook het beste voor je huid. Met make up slapen is bij mij een no go dan heb ik binnen de kortste keren een ontstoken oog of ik zit onder de pukkels, mijn huid is daar echt niet voor gemaakt. Ik denk de meeste huidjes niet maar goed dat terzijde.

Het eerste wat ik doe als ik wakker wordt is lekker douchen en daarna mijn haren föhnen dan is de helft al gedaan. Daarna gaat mijn bijzonder effectieve serum en crème op mijn gezicht en dan breng ik mijn cc minerals aan om mijn pigment vlekken te verbergen of ja dat probeer ik maar helemaal verbergen is onmogelijk helaas.

Dan een beetje mascara en als kers op de taart doe ik mijn wenkbrauwen en écht zonder mijn wenkbrauwen te doen lijk ik wel wenkbrauwloos en een gezicht zonder wenkbrauwen of bijna geen wenkbrauwen vind ik altijd gek kijken. De wenkbrauwen maken het gezicht. Mijn geheim is de pomade die breng ik heel gemakkelijk aan met een brush speciaal voor wenkbrauwen. En dus perfect als je bijna of geen wenkbrauwen hebt. Het oogt echt super natuurlijk en daar hou ik van.

Je moet het natuurlijk wel even oefenen dat shapen maar ik kan echt niet meer zonder mijn wenkbrauwen. Ik voel me helemaal happy als mijn wenkbrauwen elke ochtend weer gedaan zijn. Ik sta dan ook elke avond met reinigen bijna te huilen als ze er weer af gaan. De volgende stap is microblading maar ik zoek nog iemand die dat net zo goed kan als ik 😅 Wat zijn jullie make up rituelen?

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: