Spread the news!

Dit is waanzinnig en zeker aan te raden voor alle mama’s met te weinig tijd in de agenda…

Happy mom is a happy baby.

Ja ja alle mama’s herkennen dit, je hebt net lekker je kindje in bad gedaan en pakt de laatste luier uit het mandje op de commode. Een beetje paniek zweet begint te lopen, je denkt nog oh er staat nog een pak in de kast. Als je aankomt bij de kast is de kast leeg. Nu begint de echte paniek want het is 19:30 en de winkels gaan om 20:00 uur dicht. Oh helluup wat nu…. Moet ik nog verder gaan? Ik geloof dat de herkenning er wel is. 

Wel nu heb ik al een paar maanden dé oplossing voor alle mama’s die dit herkennen. Want Etos heeft nu het luier abonnement! Wat is dat? Nou let op ik ga het je uitleggen.

Etos luier abonnement

Via de link kom je op de pagina van Etos waar je je abonnement kunt samenstellen, super eenvoudig en snel. Je kunt kiezen voor 3 frequenties levering elke 3, 4 of 5 weken. En je kunt er ook nog billendoekjes en voeding aan toevoegen. De 3 hoofdproducten voor je kindje als je geen borstvoeding geeft uiteraard. Mocht je kleine spruit nou groeien als kool ook dan hebben ze iets super handigs! Je kunt in je eigen account heel makkelijk de luiermaat aanpassen. Heb je nou nog luiers liggen en komt de nieuwe lading al binnen dan pas je heel gemakkelijk de frequentie van de levering aan. Een kind kan de was doen!

Geen stress meer om luiers, hier in huis is er altijd een voorraad. Écht mega handig en ik wordt daar dus als working mom super blij van! Zeker een aanrader voor alle mama’s! Ennnnnn…. Je ontvangt een super toffe korting op je producten in je abonnement box, zeker doen dus! 😉

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: