Invented 4 Kids

Je kent het wel de struggles tijdens je kindje in bad doen. Je kindje glijd heel de tijd weg en als je daar helemaal gek van geworden bent met zweet onder je oksels is er geen wikkeldoek bij de hand om ze er meteen warm uit te halen. Wat resulteert in een huilbui bij je baby en die stopt pas als je je kindje aangekleed en wel warm troostend tegen je aanlegt.

Maar…. Ik heb nu dé uitkomst voor jullie mama’s! Invented4Kids heeft hiervoor de oplossing bedacht. Een washand die je aan kan trekken tot je elleboog. Dus of je je kindje nou in bad doet of mee onder de douche neemt, grip is er altijd en je kunt ondertussen meteen je kindje wassen. Perfect! En in de praktijk een geniale uitkomst. Geen zwetende papa’s en mama’s meer onder de douche.

Maar ze hebben meer…. Een badcape met een verzwaard voetje die je over je schouder heen gooit en dan blijft hangen. Dit is erg fijn met het in bad doen. Is je kindje klaar met badderen kan je het zo tegen je borst aanleggen en de doek eromheen wikkelen. Invented4Kids heeft dus 2 producten ontwikkeld om het badderen/douchen veiliger en makkelijker te maken.

En er is meer! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ik weet zeker dat er voor elke wens iets tussen zit! Een echte aanrader dus als kraamcadeautje 💛

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: