Kurio TAB Ultra

Dit is echt hét 5 december cadeau voor alle kinderen die graag op de tablet spelletjes spelen. Ik hoor je denken ‘en dan zit mijn kind de gehele dag op de tablet’. Niet dus! Waarom niet? Lees snel verder want ik heb super leuk nieuws waar alle ouders blij van worden.

De Tab heeft al Studio 100 apps die gedownload zijn en zijn allemaal gratis te gebruiken. Er zit ouderlijk toezicht op en ook kun je een tijdslimiet instellen voor hoe lang er op gespeeld mag worden. Je kunt Blue Light filter activeren. De tablet is knoeiproef dus heel handig met die onhandige snuiters die met hun vette vingertjes op de tablet zitten of per ongeluk iets knoeien op de tablet. Ook heeft de Tab een speciale sensor voor de houding van uw kind super handig! Yara is daar al helemaal in thuis na 2 dagen en weet al precies hoe ze de juiste houding moet aanhouden als ze bezig is op de Tab.

Er zit een ingebouwde standaard op zodat ze het makkelijk neer kunnen zetten. Geschikt voor de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Verkrijgbaar bij o.a. Intertoys, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, ToyChamp, Dreamland en bij Kurio-store.com Voor de prijs van € 129,99 en ik moet eerlijk bekennen dat ik deze Tab echt die prijs waard vind. De snelheid is top dus dat is ook een enorm pluspunt, wij hebben al meerdere Tabs gehad maar die waren allemaal erg traag.

Nog één ding wat ik niet moet vergeten om met jullie te delen want ik heb altijd zo’n hekel aan die voorgestelde ideeën van internet dat ze overal op rare filmpjes uitkomen. Deze Tab heeft een Kurio Genius internetfiltersysteem dat miljarden webpagina’s filtert zodat de Tab bescherming bied voor kind onvriendelijke content. Je kunt ook bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn. Super!

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: