Je leven en je lijf terug na de bevalling!

Na een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed kan je lijf wel wat liefde en aandacht gebruiken. LPG® biedt dé behandeling voor alle jonge moeders met after pregnancy bodies. Met of zonder keizersnede litteken.

Zo breng je de huid weer helemaal in balans.

Best heel knap, een kind op de wereld zetten

Je lichaam heeft een geweldige prestatie geleverd: het heeft negen maanden lang keihard gewerkt om een baby te laten groeien. De bevalling is niet minder bewonderenswaardig, maar wel een aanslag op je lichaam. En dan die kraamtijd: leuk en gezellig maar ook een tijd waarin verzorgen, voeden en slapeloze nachten aan de orde van de dag zijn. Waar is de moeder zelf in dit proces?

Nergens, zullen veel kersverse moeders antwoorden. Niet erg, maar op termijn is het belangrijk weer meer me-time in te plannen. Rust en aandacht voor het eigen lichaam en de eigen behoeften zijn echt een must na die zware maanden. LPG® biedt speciaal voor deze doelgroep de ‘Young Mum Treatment’.

Young mum treatment: selfcare voor jonge moeders

Deze behandeling is ontworpen ter ontspanning, voor het verbeteren van de huid en om de balans in het lichaam te herstellen.

Dit kun je verwachten:

Tillen, voeden, verschonen… De nek en rug hebben heel wat te verduren bij de verzorging van een baby. LPG® helpt deze verkrampte spieren te ontspannen. Van deze relaxte massage laad je weer helemaal op.

Een zwangerschap gaat hand in hand met het gewichtstoename. Afvallen na de bevalling geeft niet altijd het gewenste resultaat: je valt namelijk overal af, ook op plekken waar je het volume juist graag wilt behouden. Endermologie® geeft de huid zijn stevigheid terug zodat je enkel omvang verliest op de plekken waar jij dat nodig vindt.

Buik, middel, billen en dijen hebben tijdens de zwangerschap vet opgebouwd met meer cellulite als resultaat. Behandelen met endermologie® egaliseert de sinaasappelhuid en de natuurlijke productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid weer steviger wordt.

Slaapgebrek, ongezonde voeding en een onregelmatig eetpatroon kunnen zorgen voor een doffe huid en donkere kringen onder de ogen. Door een 20 minuten Glow gezichtsbehandeling met LPG® worden gifstoffen afgevoerd, poriën verkleind en verdwijnen sporen van vermoeidheid. Een goed doorbloede huid zorgt voor die frisse blik die je kent van vóór de bevalling.

Met een Young Mum Treatment slinkt je tailleomtrek tot 5,2 cm* vermindert cellulite tot 67% ** en bereik je een tot 71% stevigere huid***. Voor een optimaal effect plan je de behandelingen zodra je hormonen zijn gestabiliseerd; meestal na twee complete cyclussen. Tijdens de Young Mum Treatment wordt het lichaam 30 minuten en het gezicht wordt 20 minuten behandeld.

Ontwikkel je eigen beauty routine

Met alleen behandelen heb je de oude jij nog niet terug. Voor het lichaam, de huid en algehele welzijn is het belangrijk om (weer) gezond te gaan eten, genoeg water te drinken, voldoende te slapen en jezelf zo af en toe wat me-time te gunnen. Lees een tijdschrift, maak een wandeling in de frisse buitenlucht of trakteer jezelf op deze huidverbeterende producten. LPG® biedt een Firming Contour Fluid aan die je aanbrengt voor een strakkere huid. De Body Shaping Gel smeer je zowel in de ochtend als de avond, zodat deze 24 uur zijn werk kan doen. Combineer je deze met de 14-day LPG® Express Day & Night Orange Peel STOP dan verminder je de verschijning van cellulite én slaap je als een roosje door de ontspannende geur van citroenbalsem.

Litteken behandelen na keizersnede

Heb jij een keizersnede gehad? Dan is het van essentieel belang om je huidweefsel te mobiliseren om de genezing te stimuleren. Een litteken dat slecht heelt kan je op den duur gaan storen en pijnlijk zijn of blijven. Sterker nog, verklevingen kunnen ervoor zorgen dat je organen minder goed functioneren. Door het litteken met endermologie® te behandelen worden weefsels ontlast, verklevingen voorkomen en wordt een goede genezing gestimuleerd.

Wil jij een Young Mum Treatment boeken?

www.amazinglooks-beautysalon-webshop.nl/afspraak-maken

** Na 12 sessies: gemeten verlies van tailleomtrek tot -5,2 cm. **na 3 sessies: 67 % van de vrouwen merkt dat hun cellulite werd geëgaliseerd.
***na 3 sessies: 71 % van de vrouwen merkt dat hun huid is verstevigd. Endermologie® Dermscan studie 2016.

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: