BuikBeeld laten maken bij BuikBeeld in Rosmalen

Op vrijdag 14 augustus kreeg ik een berichtje op IG of ik leuk vond om een buikbeeldje te laten maken als cadeautje van BuikBeeld. 

www.buikbeeld.nl

Ik had zelf een aantal maanden geleden al wat rond gekeken want wauw wat vind ik zo’n beeldje prachtig! Het geen wat mij tegen hield was de prijs en die ik toen vond op internet was voor mij te ver weg. Ik had het al losgelaten en dacht dit keer ben ik gewoon trots op het mini mensje in mijn lichaam dat gezond is en dat is het allerbelangrijkste en de mooiste herinnering die je je maar kan wensen in de toekomst.

Ik kreeg een héél lief berichtje van Steffie van BuikBeeld dat ze mij graag wilde uitnodigen om een beeldje van mijn buik te laten maken en daar hoefde ik natuurlijk geen minuut over na te denken, dit wilde ik toch stiekem al zó lang dus dat aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan. Na ons contact via IG kreeg ik een mail over de hoe en wat van het proces en daarna maakte wij een afspraak voor de scan. Zó snel had ik niet verwacht maar de dag later stond ik bij hun aan de deur voor het maken van de scan. Wat een snelle service want ja ik heb natuurlijk nog maar 5 dagen tot de bevalling dus veel tijd was er niet meer. 

Een klein half uurtje van ons huis zit BuikBeeld en daar reed ik met mega goede zin op zaterdag middag naartoe. Wat een enthousiasme had ik gekregen van deze mensen en wat had ik er zin in! Aangekomen bij het adres werd ik warm onthaald en deze mensen zijn echt heel puur en gezellig wat je meteen op je gemak stelt. Steffie nam mij mee naar de ruimte waar alle magie gebeurd, het maken van de fantastische scan. Wauw geen woorden voor hoe bijzonder die scan is en je jezelf in 3D op het beeld ziet verschijnen. Ik mocht zelf een houding aannemen en het allermooiste vind ik dat het echt 100% puur is, het is je eigen lichaam met alle vormen en rondingen zichtbaar. Heel mooi en bijzonder het wordt echt een beeldje, heel uniek en echt puur je eigen lichaam. Je kunt het laten bewerken op plekken wat je niet mooi vind maar ik vind het juist mooi om dat niet te doen en het lekker te laten zoals je bent en het daarom ook écht jou eigen ik is. Prachtig! 

Ja ja deze mama is nu al mega trots op het beeldje en dan heb ik alleen nog maar de scan gezien, Ik ben gewoon trots op dit wondertje in mijn buik en dat heb ik mooi vast laten leggen. Kijk er nu al naar uit dat dit beeld van mij in een beeldje wordt gemaakt en ik die mooie ik voor altijd straks op mijn kastje heb staan! Ik hou ontzettend van herinneringen en dingen vast leggen om terug te kijken, dat is iets tastbaars en dat pakt niemand je meer af. 

Uiteindelijk moet ik nog even geduld hebben voor ik het in eigen handen heb maar het is het wachten nu al waard. Het wordt fantastisch dat weet ik zeker! Eind conclusie wil je iets moois laten maken van je buik wat je voor altijd vast kan houden en mooi neer kan zetten ga dan zeker naar BuikBeeld en laat daar je mooie buik vast leggen als tastbare herinnering. Super leuke pure mensen en super mooie beeldjes met ruime keuze! Én niet algeheel onbelangrijk de prijzen zijn hier ook top! En dan heb je ook nog eens kwaliteit dus zeker de moeite waard.

Benieuwd naar het eindresultaat? Volg mij op Instagram www.instagram.com/momwith2daughters daar deel ik binnenkort het prachtige eind resultaat.

De mooie 3D scan, nu al verliefd op!

Afbeelding blog 'Buikbeeld laten maken bij BuikBeeld in Rosmalen '

De scan

Afbeelding blog 'Buikbeeld laten maken bij BuikBeeld in Rosmalen '

Zoveel keus…..

Afbeelding blog 'Buikbeeld laten maken bij BuikBeeld in Rosmalen '

Tip: De oldschool gips buik kan je daar ook om laten zetten in een prachtig beeldje.

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: