Basisschoolvakantie

Vele van ons hebben er mee te maken, de kindjes hebben vakantie!! Super leuk natuurlijk en ze hebben het ook verdiend uiteraard. Ik zal mij even voorstellen voor diegene die mij niet kennen. Ik ben Nikita Timmerman, mama van 2 dochters Yara en Eva. Afgelopen Februari opende ik mijn eigen salon pand waar ik eerst aan huis werkte werk ik nu in een prachtig pand. Mijn dochtertje Eva had een hersenafwijking waardoor aan huis werken voor mij ideaal was en ik het makkelijk kon combineren met de zorg voor Eva wat ik met grote liefde heb mogen doen. Eva overleed in Augustus 2018 aan haar hersenafwijking een erg verdrietige periode brak aan en Yara startte vorig jaar september in groep 1 dat was dubbel slikken. Een enorme verandering in ons gezin en het was een hele verdrietige periode die volgde. In Februari startte ik in mijn pand aan de Leeuweriksweg in Uden en Yara had inmiddels haar draai gevonden op school en maakte veel nieuwe vriendinnetjes wat ik heel erg fijn vond je zag haar dan ook weer helemaal opbloeien na het verlies van haar zusje. Inmiddels zijn we maanden verder en is de vakantie aangebroken jeetje wat was die eerste week van de vakantie een pittige week. Yara was het ritme van school kwijt en raakte even helemaal uit balans en dat was even heel erg lastig want dit was voor mama ook helemaal nieuw. Ze gaat regelmatig mee naar de salon als ik moet werken en als zij niet naar school is maar dat was nu natuurlijk ook niet goed want nu moest ze iets vaker mee als ze gewend was. Ze kan zich super goed vermaken ook alleen maar dat is natuurlijk niet de bedoeling dat dit elke dag het geval is maar gelukkig kan ze ook vaak spelen bij haar oma of tantes. Na een week vroeg ze: mama wanneer mag ik weer naar school? Oeps dacht ik we moeten nog 5 weken HELP!!

LRM_EXPORT_396524421647951_20190728_113721813.jpeg

Inmiddels hebben wij een aftelkalender gemaakt voor wanneer we op vakantie gaan en voor wanneer ze weer naar school gaat. Beste idee ooit! Er kwam weer structuur en ze weet hoeveel nachtjes we nog moeten slapen voor ze weer naar school mag. Ook gebruiken we het nu voor de leuke dingen die we tussen door nog doen win win dus! We kijken alle drie enorm uit naar onze vakantie naar Griekenland, we hebben een héél zwaar jaar achter de rug en nu 22 augustus (de dag dat Eva jarig is) en 24 augustus (de dag dat Eva overleden is) en 31 augustus (de dag dat Eva begraven is) dichter bij komen voel je de lood weer in de schoenen kruipen. Ook vind ik het belangrijk dat we deze dagen extra bewust zijn dat we Eva niet meer bij ons mogen hebben maar ze wel heel sterk in ons hart aanwezig is en blijft. Dat we op 29 augustus naar Maastricht mogen voor ons intake gesprek van het IVF PGD traject vind ik dan ook super mooi en dubbel en ook speciaal. Uitgerekend tussen deze zware dagen dat we Eva extra veel missen gaan we op gesprek voor een nieuw leven in ons gezinnetje … Misschien deel je mijn gedachtes of denk je mens je bent niet goed! Wat jullie gedachtes ook zijn ik vind het erg bijzonder.

LRM_EXPORT_396438121531321_20190728_113555513.jpeg

We gaan nog een weekje werken en dan eerst genieten met z’n drietjes in Griekenland en ons hoofd een beetje proberen leeg te maken na het verlies van onze lieve Eva en voor een nieuwe periode die in ons leven te wachten staat en om dit samen te kunnen smelten en proberen te accepteren en te omarmen. Ik denk dan ook Yara vind een broertje of zusje krijgen heel mooi maar ik weet zeker dat Eva dat ook heel mooi vindt. ♡

 

Liefs,

 

Nikita Timmerman

Gepubliceerd door Nikita Timmerman

Mama van drie mooie meisjes waarvan één een engeltje. Mijn kinderen zijn mijn alles. Content creator is mijn creatieve uitlaatklep. Schoonheidsspecialiste is mijn passie. Levensgenieter met een gouden randje. 💛

6 gedachten over “Basisschoolvakantie

 1. Respect,wat heb ik een respect voor jullie.hoe jullie het doen en ook naar Yara toe.
  Heel veel succes met het intakegesprek,dat Yara en Eva snel grote zussen mogen worden😘
  Liefs Marlies

  Like

 2. Wat heb je het toch weer goed verwoord… een vakantie hebben jullie dubbel en dwars verdiend en hoe je denkt en positief blijft is zo goed..en zo sterk! Wat bijzonder dat jullie tussen de zwaarste dagen van jullie leven een gesprek hebben over een nieuw leven.. ik zeg dit is niet toeval!
  Geniet van elkaar op vakantie..en ben trots op wie jullie zijn ❤

  Like

 3. Ik blijf het mooi vinden om jou teksten en leven te lezen.. Zo’n sterk GEZIN! probeer volop te genieten van jullie vakantie.. De dagen die eraan komen zullen altijd zwaar blijven maar gelukkig hebben jullie elkaar! Mooi om te lezen dat jullie weer een nieuw traject in durven..
  Veel geluk samen,, ❤️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: